Stichting Nederlandse Kaap Hoorn-vaarders

AANBIEDING

atlas omslagAANBIEDING  15 % korting, slechts € 45,- incl porto.

Atlas van Kaap Hoorn, kaartbeeld van zuidelijk Zuid-Amerika, 1500-1725.

Vijf kernachtige essays die U tweeënhalve eeuw bijpraten over de maritieme ontwikkelingen rond Z-Amerika met een bijzondere rol voor de stad Hoorn, gevolgd door een prachtige verzameling bijzondere kaarten die U de ontwikkeling van de cartografie laat zien en de invloed van de Lage landen. ( kostprijs € 39,90 ).

Plus: De eerste reis rond Kaap Hoorn 1615-1616 door Jacob LeMaire en Willem Schouten.

Humphrey Hazelhoff brengt hier beide journalen van Le Maire en Schouten samen in een gedetailleerd relaas over de reis met illustraties en kaart van de route. ( € 9,- ).

Bestelformulier publicaties
Naam*
Invalid Input
Adres*
Invalid Input
Postcode*
Invalid Input
Woonplaats*
Invalid Input
E-mail*
Invalid Input
Bij bestelling van één of meer publicaties, porto ongewijzigd 3,50.


Invalid Input
Opmerkingen/vragen
Invalid Input
Uw bestelling kan in behandeling worden genomen na ontvangst van het verschuldigde bedrag en eventuele verzendkosten (€ 3,50) op bankrekeningnummer NL62INGB0002769806 [ BIC (Swift) INGBNL2A ]. Ten name van: Stichting Nederlandse Kaap Hoorn-vaarders, Buiten Walevest 90, 3311 DD Dordrecht
Captcha Antispam*
Invalid Input

Donateur worden?

ANBI FC75Donateurs zijn erg belangrijk voor de Stichting Ned. Kaap Hoorn-vaarders. Heeft U belangstelling voor de geschiedenis van Kaap Hoorn en de grote zeilvaart? Meld u dan aan. 
U bent al donateur voor minimaal € 20,- per jaar. Als algemeen nut beogende instelling zijn schenkingen aan de stichting fiscaal aftrekbaar.